TURITE KLAUSIMŲ?
8 655 71199

gyvybinių funkcijų monitorius
nonin 7500

Tai patikimas, tiek namuose, tiek klinikinėje aplinkoje tinkamas naudoti pulsoksimetras. Prietaisas fiksuoja kraujo įsotinimo deguonimi (SpO2) lygį ir pulso dažnį. Lankstūs garsinių signalų nustatymai. Minimalus baterijos veikimo laikas – 16 val., greitas 4 val. įkrovimas. Minimali 70 val. duomenų įrašymo atmintis. Duomenys gali būti perkeliami į kompiuterį ir analizuojami per nVision programą. Galimos sąsajos su kita medicinine įranga.

Platus vienkartinių ir daugkartinių antgalių pasirinkimas naujagimiams, kūdikiams, vaikams ir suaugusiems.

Signalo kokybė fiksuojama ekrane:

  • Pulso stiprumo indikatorius — spalvinė (žalia, geltona, raudona) diagrama padeda greitai įvertinti paciento būklę. Garsinis signalas su kiekvienu širdies dūžiu. Garso stiprumas kinta pagal paciento saturacijos lygį.
  • Pulso kokybės indikatorius — aptinka paciento judėjimą ar signalo kokybės pokyčius ir praneša, kad reikia užtikrinti tinkamą antgalio padėtį.
  • Antgalio klaidos indikatorius — informuoja, kad antgalis yra atjungtas, blogai pritvirtintas, sugedęs ar netinkamas naudoti.
Deguonies įsotinimo kraujyje ribos:  0 – 100%
Deguonies įsotinimo kraujyje tikslumas (70—100%)
– Nejudant, su daugkartinio naudojimo antgaliu: ±2 skaitmenys
– Nejudant, su vienkartinio naudojimo antgaliu: ±3 skaitmenys
– Judesio metu: ±5 skaitmenys
– Esant prastai perfuzijai: ± 3 skaitmenys
Atmintis:  70 val. (esant pastoviam naudojimui)
Vidinė baterija:  7,2 V NiMH
Veikimo laikas (pilnai įkrautos baterijos):  > 16 val.
Pakartotino įkrovimo laikas:  < 4 val.
Matmenys:  219 x 92 x 142 mm
Svoris:  900 g
Garantija:  3 metai
Gamintojas:  Nonin Medical, JAV

Gydytojų konsiliumas, vaikams skirdamas ambulatorinį gydymą invazinės dirbtinės plaučių ventiliacijos (DPV) aparatu, įvertina ir prašyme nurodo, ar tikslinga kartu skirti ir gyvybinių funkcijų stebėjimo aparatą.

Tokiu atveju, šis gyvybinių funkcijų monitorius yra pilnai kompensuojamas.

DEGUONIES TERAPIJA NAMUOSE

Kas gali būti geriau už įprastą ir jaukią savo namų aplinką, artimųjų rūpestį ir paramą. Juk ne veltui sakoma, kad namuose ir sienos gydo.

KLIENTAI APIE MUS

„Mano tėtis deguonies koncentratoriumi naudojasi jau ketvirti metai. Esame labai patenkinti maloniu aptarnavimu, greitu reagavimu į iškylančias problemas.“

Rita, 41 m.